Klinisch psycholoog

Standplaats:
Tiel
Startdatum:
01.01.2018
Einddatum:
31.03.2018
Uren per week:
18

Klinisch psycholoog/programmaleider Tiel Persoonlijkheidsstoornissen

Aantal uur per week    18-36 uur
Standplaats                Tiel

Waar ga je werken?

Binnen het ambulante team persoonlijkheidsstoornissen Pro Persona Tiel ontstaat op korte termijn ruimte voor een klinisch psycholoog door vertrek van  de psychiater/ programmaleider en klinisch psycholoog. Samen met jou willen we gaan bouwen aan een nieuw samengesteld team met nieuwe uitdagingen! Het zorgprogramma persoonlijkheidsstoornissen maakt frisse ontwikkelingen door met het doel onze zorg aan cliënten met persoonlijkheidsstoornissen nog verder te optimaliseren.

We zoeken een KLINISCH PSYCHOLOOG/PROGRAMMALEIDER, met ervaring in en affiniteit met voor psychotherapeutische behandeling middels schematherapie en dialectische gedragstherapie. In de rol van programmaleider vervul je een verbindende taak en vertaal je zorginhoudelijk beleid vanuit de programmaraad naar het team, in samenspraak met de zorgmanager.
Team persoonlijkheidsstoornissen is multi-disciplinair samengesteld. Wij behandelen diverse persoonlijkheidsstoornissen conform de richtlijnen van het zorgprogramma persoonlijkheidsstoornissen.
De behandeling bestaat uit psycho-therapeutische (groeps)behandeling in de vorm van DGT (of op DGT gebaseerde interventies), schematherapie en daarnaast behandeling middels Geïntegreerde-Richtlijn-Behandeling en Rehabilitatiemethodiek.
Ons team kenmerkt zich door een hoge mate van professionaliteit-, inzet- en betrokkenheid van de medewerkers met daarnaast een grote dosis relativeringsvermogen, humor en collegialiteit.

De afdeling

Team persoonlijkheidsstoornissen is onderdeel van Pro Persona Tiel.
Wij bieden een breed scala van psychiatrische zorg in het gebied van Rivierenland en de Betuwe.
In ons GGZ centrum bieden we individuele- en groepsbehandeling aan volwassenen, ouderen en jeugd. Daarnaast zijn er 2 klinieken die opnamemogelijkheid bieden aan ouderen en volwassenen.
Binnen- en buiten kantoortijd is er inzet van Intensieve Hometreatment en Acute zorg.
Ons verzorgingsgebied is uitgestrekt en kenmerkt zich door plattelandsproblematiek vermengd met klein-stedelijke problematiek. Wij werken nauw samen met ketenorganisaties en hechten aan een goede samenwerking en afstemming van zorg.
Tiel ligt op ongeveer 30 tot 45 auto-minuten van Utrecht en Nijmegen/Arnhem.  

Wat ga je doen?

  •      Als programmaleider vorm je een verbinding met de programmaraad en het hoofd zorgprogramma. Je vertaalt beleid vanuit de programmaraad naar het team en bent voorzitter van het regiebehandelarenteam. 
  •      Je gaat bij ons als hoofdbehandelaar een coördinerende- en behandelende rol spelen binnen de psycho therapeutische behandelingen.
  •      Daarnaast bied je supervisie en/of werkbegeleiding aan psychologen in opleiding binnen zorgprogramma Persoonlijkheidsstoornissen en verricht je intakes binnen het zorgprogramma Toegang. 

Een veelzijdige functie dus!

Wat vragen wij van jou?

  •      Je beschikt over een voltooide academische beroepsopleiding klinisch psycholoog en bent als zodanig BIG-geregistreerd;
  •      Je beschikt over een AGB-code;
  •      Je hebt grondige kennis van, en ervaring op het gebied van diagnostiek, behandeling van persoonlijkheidsstoornissen en onderzoek en innovatie;
  •      Je bent een teamspeler, open en transparant, bereid tot overleg, kunt je werk goed organiseren en bent crisisbestendig;
  •      Je kunt tactvol en strategisch opereren
  •      Je hebt kennis en ervaring op het gebied van schematherapie en dialectische gedragstherapie.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten