Medisch Specialist team persoonlijkheidsstoornissen

Standplaats:
Ede
Startdatum:
01.11.2017
Einddatum:
31.01.2018
Uren per week:
24

We zoeken een actieve, betrokken psychiater met hart voor persoonlijkheidsproblematiek en een flexibele instelling

  
Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.
Ons doel is om met een breed aanbod van behandelingen cliënten te helpen beter te worden of zich beter te voelen. Hierbij helpen we hen om zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren. In de forensische zorg geldt de extra doelstelling een bijdrage te leveren aan een veilige(r) samenleving.
 
Pro Persona streeft naar het leveren van excellente zorg door:

  • Evidence-based en methodisch te werken
  • Behandeleffect en cliënttevredenheid continue te meten en hiervan te blijven leren

 
De pijlers van onze organisatie zijn:

  • Kwaliteit van hulpverlening, ondersteuners en management;
  • Een open en actiegericht cultuur;
  • Focus op de lange termijn en continue verbetering en vernieuwing;

 
Kortom: we zijn ambitieuzer dan ooit! Wil jij ook graag een actieve bijdrage leveren aan onze ambities? Aarzel dan niet en solliciteer!
 
De afdeling
Het specialistisch zorgprogramma Persoonlijkheidsstoornissen wordt vorm gegeven door een compleet en goed samenwerkend team. Deze vacature wordt gesteld vanwege zwangerschaps- en ouderschapsverlof.
 
Wat ga je doen?
Je geeft uitvoering aan het behandelbeleid in het kader van de behandeling van cliënten. Het betreft een veelzijdige en uitdagende functie. Je werkt in een multidisciplinair team waarbij intensief met elkaar wordt samengewerkt. Je geeft advies aan de overige behandelaars vanuit de eigenstandige professionele verantwoordelijkheid. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van behandelbeleid. Je zorgt voor een correcte vastlegging van gegevens zodat informatie snel en gemakkelijk beschikbaar is voor anderen. Je neemt deel aan de psychiatrische bereikbaarheidsdiensten binnen de RVE Veluwe Vallei.
 
Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie als arts en staat ingeschreven in het Nederlandse Specialistenregister voor het specialisme psychiatrie. Ook als je binnenkort geregistreerd zult zijn als psychiater, kun je reageren;
  • Je bent in het bezit van een AGB-code;
  • Je richt je met een onderzoekende geest op toekomstige vernieuwingen;
  • Je bent integer en in staat om met anderen samen te werken;
  • Je kunt goed plannen en organiseren

 
Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.  

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten