Psychiater

Standplaats:
Ede
Startdatum:
15.06.2018
Einddatum:
31.12.2018
Uren per week:
24

     
Psychiater Ede 2017/721  
     
 Stuurmanskunst staat niet in onze functiebeschrijvingen. Maar eigenlijk zou het best op zijn plaats zijn. Want de GGZ, en daarmee ook ons team, bevindt zich in woelige wateren. Als het voor jou een uitdaging is om -vanuit jouw vakgebied- de koers mee uit te zetten en overzicht te houden, ook als de weersomstandigheden wijzigen, ben jij wellicht een van de bevlogen psychiaters die onze teams Stemming en Persoonlijkheidsstoornissen komen aanvullen.
     
     
Aantal uren per week 24,00  
Standplaats Ede  
     
Waar ga je werken?
Stemming is een divers en tegelijkertijd uitgebalanceerd team, al zijn de vrouwen in de meerderheid; in totaal 13 personen. Er wordt hard gewerkt, in korte lijnen, en met humor en collegialiteit.
 
Het team Persoonlijkheidsstoornissen is een enthousiast en gemotiveerd team van ongeveer 18 personen. Leuke mannen en vrouwen, variërend in disciplines en leeftijd. Er is een goede sfeer, het team is op sterkte en werkt zorgvuldig. Het resultaat? Een cliëntwaardering van bijna een 8!
Pro Persona Veluwe Vallei maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.
 

 

Wat ga je doen?
Als psychiater ben je regiebehandelaar en verzorg je intakes en psychiatrisch onderzoek bij onze cliënten Stemming of Persoonlijkheidsstoornissen. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor de farmacotherapie. Daarnaast stuur je medebehandelaren aan en zorg je ervoor dat de administratie op orde is. Je werkt intensief samen met je teamgenoten, verwijzers en ketenpartners. Je participeert in de acute dienst (4 uur per week). Het begeleiden van een AIOS is mogelijk. Nu of op termijn is bovendien aanstelling als locatie-A-opleider mogelijk.

 

Wat vragen wij van jou?
Je hebt uiteraard je opleiding tot psychiater succesvol afgerond. Je bent zorgvuldig en gestructureerd. Je hebt een grote wil om samen te werken en kunt tegelijkertijd goed zelfstandig functioneren. Je maakt van je hart geen moordkuil en draagt constructief bij aan het team. De werkdruk is best hoog, en dat betekent dat je goed tegen hectiek en dynamiek moet kunnen.
 
Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.
 
Aantal jaren werkervaring:
0 - 3 jaar
       
Opleidingsniveau:
WO
       
Beroepsregistratie:
AGB-code
BIG-registratie
     

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten