Psychiater Bipolaire Stoornissen - Inhuurdesk Pro Persona

Psychiater Bipolaire Stoornissen

Standplaats:
Nijmegen
Startdatum:
01.09.2018
Einddatum:
31.12.2018
Uren per week:
8

Psychiater team Bipolaire Stoornissen

Uren: 8 uur per week
Locatie: Nijmegen

Als psychiater maak je deel uit van het expertisecentrum Depressie, welke onderdeel uitmaakt van de Pro Persona Groep en bestaat uit een polikliniek, deeltijdbehandeling en kliniek. Ons TOPGGZ keurmerk staat garant voor expertisebehandelingen van ernstige, complexe of zeldzame stemmingsstoornissen.
 
Het Expertisecentrum Depressie kent drie afdelingen. De kliniek met een gedifferentieerd klinisch programma en zorg op maat. De dagbehandeling, primair als derde stap in de ketenzorg en secundair als vervolgbehandeling. De polikliniek voor specialistische (kortdurende) ambulante zorg. Het behandelteam van het Expertisecentrum Depressie biedt hoogwaardige, specialistische, leeftijd onafhankelijke ketenzorg voor patiënten met stemmingsstoornissen (unipolaire en bipolaire stoornissen), conform de bestaande evidence-based richtlijnen. Het Expertisecentrum Overwaal en Depressie heeft het TOPGGZ keurmerk en werkt nauw samen met het Behavioural Science Institute Radboud Universiteit Nijmegen en met Radboud UMC Afdeling Psychiatrie.
 
Wat ga je doen?
Naast behandeling van cliënten, individueel of in groepsverband (team bipolaire stoornissen), begeleid je opleidelingen. Het voeren van intakegesprekken, doen van onderzoek en het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen, behoort ook tot je takenpakket.
 
Daarnaast vragen we van een professional op een TOP GGz afdeling dat hij/zij zich een ware ambassadeur toont, intern en extern. Continu willen verbeteren van ons behandelaanbod hoort daarbij, evenals het faciliteren van onderzoek of het herkennen van nieuwe onderzoeksvragen.

 

Wat vragen wij van jou?

·         Je beschikt over een afgeronde opleiding in het medisch specialisme psychiatrie;

·         je bent BIG-geregistreerd en ingeschreven in het Nederlands Specialistenregister in het gevraagde specialisme;

·         je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van de gezondheidswetgeving;

·         je hebt kennis van cliënten/patiëntenzorg en de betreffende ontwikkelingen en vertaalt deze naar de dagelijkse gang van zaken;

·         je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen ten aanzien van diagnostiek en behandeling van cliënten/ patiënten, het opstellen van behandelplannen en het medicatiebeleid;

·         je hebt een inspirerende/coachende stijl van aansturen, het vermogen tot overbruggen van tegenstellingen en je kunt gezag uitoefenen;

·         je bent flexibel en kunt conflict- en crisissituaties hanteren;

·         je bent oplettend bij de observatie van cliënten/patiënten, de interpretatie van gezondheidsklachten/symptomen en de werking van geneesmiddelen tijdens de uitvoering van de psychiatrische behandelingen evenals bij het vervullen van de wettelijke taken en de adviestaken.

 

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.
 

Aantal jaren werkervaring:

0 - 3 jaar

 

Opleidingsniveau:

WO

 

Beroepsregistratie:

AGB-code

BIG-registratie

 

 

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten