Psychiater IHT Crisisdienst

Standplaats:
Tiel
Startdatum:
01.03.2018
Einddatum:
31.03.2018
Uren per week:
36

Pro Persona zoekt een psychiater IHT Crisisdienst
Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Ons doel is om met een breed aanbod van behandelingen cliënten te helpen beter te worden of zich beter te voelen. Hierbij helpen we hen om zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren. In de forensische zorg geldt de extra doelstelling een bijdrage te leveren aan een veilige(r) samenleving.

 
Pro Persona streeft naar het leveren van excellente zorg door:

  • evidence-based en methodisch te werken; 
  • behandeleffect en cliënttevredenheid continu te meten en hiervan te blijven leren.

De pijlers van onze organisatie zijn:

  • kwaliteit van hulpverleners, ondersteuners en management; 
  • een open en actiegerichte cultuur;
  • focus op de lange termijn en continue verbetering en vernieuwing.

Kortom: we zijn ambitieuzer dan ooit! Wil jij ook graag een actieve bijdrage leveren aan onze ambities? Aarzel dan niet en solliciteer!

Omschrijving resultaat van de werkzaamheden: 
Opdrachtnemer zal, met inachtneming van de voorwaarden van deze overeenkomst, de Diensten bij Opdrachtgever verrichten als psychiater (artikel 14 wet BIG).
Uitvoering geven aan het algemeen psychiatrisch (onvrijwillige) behandelingsbeleid in het kader van de behandeling van individuele cliënten/patiënten. Er is een medische eindverantwoordelijkheid voor de intake, diagnostiek, psychiatrische behandeling en begeleiding van cliënten/patiënten.

Het betreft een gecombineerde functie. 28 uur crisisdienst IHT en 8 uur kliniek volwassenen. De psychiater draait mee als achterwacht in de 24 uurs acute dienst.
 
Resultaatgebieden:
Medische behandeling en begeleiding van cliënten/patiënten
Medisch psychiatrische behandeling en begeleiding vindt plaats binnen het afgesproken veiligheidskader en voldoet aan de vastgestelde eisen van kwaliteit en kwantiteit.

Administratie
Het ordenen en vastleggen van diagnostiek- en behandelgegevens zodat informatie snel en gemakkelijk beschikbaar is voor andere gebruikers.

Veiligheid
Minimaliseren van de risico’s voor individuele cliënten/patiënten.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten